Szolgáltatások
Vízszerelés

A víz az élet egyik építő köve, éppen ezért ezt biztosítani a megrendelők számára vállalkozásunk egyik alapvető feladata, melynek terén több éves szakmai múltra tekinthetünk már vissza.

Szakmai felkészültségünk és magas minőségű technológiai felszereltségünk biztosítja, hogy a mai napig versenyképesek maradjunk a szakmában.

Éppen ezért vállalkozásunk egyaránt ellátja a kisebb és nagyobb vízszerelési munkálatokat is, melyek mind a magán, mind a vállalati és állami szektorból kikerült megrendelők számára garanciálisan igényelhető.

Akár egy teljes strang vezeték csere, esetleg egy komplett vízhálózat megtervezése lenne a feladat, munkatársaink szakmai tudásuk legjavát felhasználva látják el az adott vízszerelési munkát.


Milyen vízszerelési munkálatokat vállalunk el?

Ellátjuk a teljes vízvezeték hálózat szakszerű tervezését és kivitelezését, az alapanyagok beszerzését, az esetleges alvállalkozók versenyeztetését, és a kivitelezési munkálatok felügyeletét.

Ügyfeleink legnagyobb megelégedettségére a vízszerelés során, az általunk felhasznált alapanyagok az uniós minőségellenőrzési szabályoknak maradéktalanul megfelelnek, ez által a minőségi garanciánk is biztos lehet.

Ha tönkre ment a társasház 100 éves csöve, ha épp építkezne, vagy ha csak megrepedt a lakás egyik vízvezetéke, keressen fel minket bátran. Gyors és alapos, garanciális vízszerelés Budapest és Pest megye bármely pontján, szinte azonnal.

GázszerelésBár a modern és jóval környezetkímélőbb fűtési módszerek egyre inkább keresettek, a gáz felhasználás a mai napig nem csökken.

Hiszen rengeteg társas- és családi ház rendelkezik még egyedi- vagy épp központi gázfűtéssel, mivel más lehetőségük nem igaz van a maximális komfort biztosítására.

Azonban a gáz szolgáltatás nem csak a családok mindennapi életét biztosítja, hanem az egyes gyárak és üzemek mindennapi működését is ellátja.

Viszont a gáznak vannak árnyoldalai is, hiszen a megfelelő óvintézkedések nélkül beláthatatlan károkat okozhat, és emberi életeket kockáztathat.

Figyelem!Ha gázzal fűt és/vagy főz, otthonát mindenképpen szerelje fel egy megbízható szénmonoxid jelzővel, valamint évente minimum egy alkalommal szakemberrel ellenőriztesse a gáz üzemelésű készülékeket.

Vállalkozásunk a fogyasztói társadalom megóvása érdekében azonban a fent leírtakat nem csak ajánlja, hanem el is látja. A gázszerelési munkálatokat illetően ugyanis nem csak több éves professzionális szakmai tapasztalattal, hanem modern technológiai eszközökkel is rendelkezünk.

Magán és vállalati megrendelők számára vállaljuk:
  • Lakások és családi házak gázszerelését
  • Társasházak gázszerelését
  • Iroda épületek, gyárak és üzemek gázszerelését
  • Gázüzemű berendezések szakszerű bekötését és karbantartását
  • Új építmények gázvezetékrendszerének tervezését engedélyeztetését és kialakítását.


Miért minket válasszon, ha gázszerelésről van szó?
  • Profi szakemberek
  • Professzionális eszközök
  • Minőségi alapanyagok
  • Minőségi garancia az elvégzett munkára
  • Gyors és precíz munkavégzés